Customer Service Specialist

Over Perfect Plant Deal

Perfect Plant Deal is een toonaangevende speler in Europa op het gebied van online verkoop van planten. Iedere dag worden bij ons de mooiste planten vers van de kwekers aangeleverd en door ons team professioneel verpakt en verzonden naar consumenten in 14 landen. Wij groeien hard en zoeken daarom versterking op onze afdeling Customer Service. Ben jij een echte plantenliefhebber en ben je op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan waarbij je klanten blij kan maken met mooie planten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als Customer Service specialist ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (zowel zakelijke klanten als consumenten) met vragen over de status van een bestelling, levertijd, bezorging of verzorging van een plant. Het blij maken van klanten in geval van een beschadigde, zoekgeraakte of onjuiste levering zijn ook part-of-the-job. Je hoeft geen wandelende planten-encyclopedie te zijn maar een sterke interesse in planten is wel een vereiste. Samen met ons team til jij onze service naar een hoger niveau!

Wat verwachten wij van jou?

Wat kun je van ons verwachten?

Solliciteren ?

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan en ons team te komen versterken als Customer Service Specialist? Reageer dan nu en stuur je motivatie en CV naar enya.vandijk@perfectplantdeal.nl  

Solliciteer direct

Sollicitaties

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.