Dropshipment voor websites

Planten zijn onmisbaar in een mooie tuin of stijlvol interieur maar zijn voor e-commerce bedrijven een uitdaging als het gaat om het verpakken en versturen hiervan. Het zijn veelal fragiele producten die zorg en aandacht nodig hebben en wanneer ze op voorraad staan, constant licht, water en verzorging nodig hebben.

Perfect Plant Deal biedt webshops, daily-deal websites en platformen een dropshipment oplossing voor deze interessante en hard groeiende productgroep. Wenst u uw huidige online assortiment uit te breiden of kunt uw online assortiment een extra boost gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder waarom wij uw dropshipment partner zijn in het groen. 

Volledige ontzorging

Het ontzorgen van u als klant is onze hoogste prioriteit zodat u zich kunt focussen op de sales en marketingactiviteiten. Als dropshipment partner verzorgt Perfect Plant Deal de inkoop, productie, voorraadbeheer, kwaliteitscontroles, verwerken van de orders, de logistiek en natuurlijk de after-sale service. Uiteraard ontzorgen wij u ook als het gaat om het aanleveren van content, fotografie en pricing strategieën.

Assortiment​

Met meer dan 150 verschillende plantenacties bieden wij jaarrond een uniek assortiment planten aan dat meebeweegt met het seizoen. Of het nu gaat om een dag-actie, een flashsale campagne of een seizoensgebonden aanbod op uw website, dankzij onze kennis van de markt zorgen wij samen met u voor een aanbod aansluit op de actuele behoefte van uw doelgroep.  Onze GREEN trendwatchers zorgen voor een continu groeiend aanbod dat wekelijks wordt uitgebreid en aangepast aan het seizoen.

Vers van de kweker

Gunstig gesitueerd tussen de grootste plantveilingen ter wereld en in het ‘Groene Hart’ wordt ons fulfilment center dagelijks vers bevoorraad. De planten worden direct vers vanuit de kwekerij, zonder tussenwegen, bij ons geleverd

Alleen de beste kwaliteit

Dankzij langdurige samenwerking met de beste Europese kwekers garanderen wij van elk plantsoort een ruime voorraad en leveren wij alleen de hoogst haalbare kwaliteit. Van kweker tot consument, in iedere stap van de keten borgen wij een optimale kwaliteit.

Aftersales

Ons klantenservice team bestaande uit planten-liefhebbers met een flinke dosis plantkennis staat graag voor u én uw klanten klaar. Of het nu gaat om vragen over de verzorging van een geleverde plant of een vraag met betrekking tot het traceren van zendingen, wij zijn er voor u! Snel en accuraat.

Perfect Plant Deal

Heeft voor u de perfecte dropship partner voor bomen en planten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken; niets is onmogelijk.