Dropshipment voor websites

Perfect Plant Deal biedt webshops, daily-deal websites en platformen een dropshipment oplossing voor deze interessante en hard groeiende productgroep. Wenst u uw huidige online assortiment uit te breiden of kunt uw online assortiment een extra boost gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder waarom wij uw dropshipment partner zijn in het groen.

Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat origineel en duurzaam is? Levende planten zijn uniek, origineel én duurzaam en daardoor het perfecte relatiegeschenk. Een relatiegeschenk dat blijft groeien en waar een ontvanger nog jaren plezier aan beleefd. Ook als onderdeel van een marketing campagne kan een plant perfect aansluiten bij uw bedrijf of boodschap. Met een fruitboom als relatiegeschenk hoopt u op een vruchtbare samenwerking met de ontvanger en een olijfboom staat bijvoorbeeld voor wijsheid en welvaart. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden en samen met u kunnen wij een boompje selecteren dat perfect aansluit bij uw wensen.

Fulfilment voor kwekers

Tegenwoordig wordt nog maar slechts 10% van de bloemen en planten online gekocht. Echter stijgt dit aandeel de afgelopen jaren hard en de verwachting is dat dit de komende jaren zal groeien tot een aandeel van zo’n 40%. Momenteel wordt er zo’n € 35 miljard per jaar door consumenten in Europa aan bloemen en planten uitgegeven. De online markt kan niet genegeerd worden.

Actiematig verpakken​

Tegenwoordig is het niet meer de standaard om als kweker alle acties zelf te verpakken. Soms past het niet qua ruimte in de hal en soms is er simpelweg niet voldoende personeel voor. Daarom bieden wij kwekers en exporteurs de service om grote acties door ons te laten verpakken. Dankzij onze verschillende verpakkingslijnen en onze gemotiveerde workforce kunnen wij in korte tijd zeer grote aantallen planten verpakken en verschepen.