Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat origineel en duurzaam is? Levende planten zijn uniek, origineel én duurzaam en daardoor het perfecte relatiegeschenk. Een relatiegeschenk dat blijft groeien en waar een ontvanger nog jaren plezier aan beleefd. Ook als onderdeel van een marketing campagne kan een plant perfect aansluiten bij uw bedrijf of boodschap. Met een fruitboom als relatiegeschenk hoopt u op een vruchtbare samenwerking met de ontvanger en een olijfboom staat bijvoorbeeld voor wijsheid en welvaart. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden en samen met u kunnen wij een boompje selecteren dat perfect aansluit bij uw wensen.

Hoe wij u van dienst kunnen zijn met een relatiegeschenk of en zakelijke boodschap leest u hieronder;

Ruim 350 verschillende tuin & kamerplanten​

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment tuin- & kamerplanten. Perfect Plant Deal werkt samen met een team van Europese top kwekers. Dankzij deze kwekers bestaat ons aanbod uit meer dan 350 verschillende tuin- en kamerplanten. Van bonsai bomen tot appelbomen en van kleine bananenplantjes tot grote olijfbomen, Perfect Plant Deal heeft voor iedere plant een perfecte verpakking. Met jaarlijks 1,5 miljoen planten die in ons magazijn verpakt worden zijn ook grote aanvragen bij ons op zijn plaats.

Met grote zorg verpakt en snelle levering

Iedere plant wordt met de grootste zorg verpakt en verzonden. De planten komen direct uit de kwekerij en kunnen binnen 72 uur bij de ontvanger afgeleverd.

Internationale levering

Bevinden uw klanten of ontvangers zich in het buitenland? Perfect Plant Deal kan uw relatiegeschenken afleveren bij medewerkers en klanten in 16 verschillende Europese landen.

Hoogstaande verpakking in eigen huisstijl

Wenst u een verpakking in een eigen huisstijl, voorzien van logo’s of eigen bedrukking ook dit is mogelijk. Naast een verzendverpakking in uw eigen huisstijl kunnen wij de plant voorzien van een etiket, flyer of folder in de door u gewenste stijl. 

Perfect Plant Deal

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken; niets is onmogelijk.