Fulfilment voor kwekers

Tegenwoordig wordt nog maar slechts 10% van de bloemen en planten online gekocht. Echter stijgt dit aandeel de afgelopen jaren hard en de verwachting is dat dit de komende jaren zal groeien tot een aandeel van zo’n 40%. Momenteel wordt er zo’n € 35 miljard per jaar door consumenten in Europa aan bloemen en planten uitgegeven. De online markt kan niet genegeerd worden.

De online markt toetreden?​

Wilt u als kweker de online markt ook toetreden met bijvoorbeeld de verkoop via een eigen webshop maar worstelt u nog met de logistieke uitdagingen, dan kunnen wij u daarin helpen. Perfect Plant Deal biedt kwekers verschillende fulfilment oplossingen waarmee wij u veel werk uit handen nemen.

Wat is standaard fulfilment?​

Bij de standaard fulfilment verzorgt u, de kweker voor de verkoop van de planten (via platform of eigen webshop) en verzorgen wij voor u het verpakken en verzenden naar de consument. Door de grote hoeveelheid pakketten die dagelijks bij Perfect Plant Deal wordt verstuurd kunnen wij u een scherpe tarief bieden en heeft u direct de mogelijk om uw planten te laten leveren bij consumenten door heel Europa.

PPD Fulfilment+​

Bij Fulfilment+ nemen wij ook een groot deel van de online verkoop van uw planten voor onze rekening. Wij zorgen ervoor dat uw planten online bij diverse platformen worden geplaatst in een eigen winkelomgeving. Samen maken we een online aanbod en bepalen we de juiste verkoopprijs per product. Daarna bekijken we welke kanalen het beste passen bij het assortiment.

Zo kunnen we voor u uw assortiment online zetten op bijvoorbeeld Bol.com en Amazon.

Dit kan onder andere met een bedrijfslogo en of een merknaam. Afhankelijk van het initiële succes kunnen we, in overleg de online vindbaarheid opschalen door middel van een samenwerking met grotere mediakanalen of promotie op dag-actie websites.

Perfect Plant Deal

Meer info? Neem gerust even contact met ons op.