perfect plant deal

EN

Wie we zijn

Passie, kwaliteit, efficiëntie en duurzame samenwerking staan centraal. Daarmee onderscheidt Perfect Plant Deal zich als betrouwbare en gespecialiseerde partner voor de succesvolle online verkoop van planten in heel Europa.

perfect plant deal
Over ons

Onze groene roots

Bij Perfect Plant Deal ademen we planten. Onze wortels liggen diep verankerd in de kwekerij waar oprichters Franck en Enya van Dijk opgroeiden. Al van jongs af aan leerden zij de fijne kneepjes van het vak: met toewijding en zorg de mooiste planten kweken. Deze groene passie vormt nog steeds de drijvende kracht achter ons bedrijf.

Vanuit die achtergrond begrepen we als geen ander de uitdagingen voor kwekers en tuincentra om hun planten online te verkopen. In 2008 richtten we Perfect Plant Deal op als een vernieuwend verkoopkanaal. Al snel bleek er veel meer vraag naar onze logistieke expertise voor de online plantenhandel.

0 +

Jaar expertise

0

Europese landen

0 +

Plantsoorten

De geschiedenis

Perfect Plant Deal bestaat sinds 2008 als online verkoopkanaal. Sinds 2009 biedt Perfect Plant Deal e-fulfilment en dropshipment diensten voor andere online spelers in de plantenbranche.

Efficiënt en loyaal

We onderscheiden ons door een efficiënt verwerkingsproces en speciaal ontworpen verpakkingen voor planten. Onze nauwe samenwerkingen met kwekers en klanten maakt elke dag bijzonder.

Grenzeloos

Vanuit ons moderne distributiecentrum in Bleiswijk worden dagelijks meer dan 10.000 pakketten met verse planten verzonden naar consumenten in 16 Europese landen.

Our Team

De mensen met de groene vingers

Meet the team dat zorgt voor flexibiliteit, kwaliteit en onze gespecialiseerde aanpak voor het verpakken en verzenden van planten.

Roger

Roger

Kim

Kim

Leander

Leander

Lisa

Lisa

Ingrid

Ingrid

Pepijn

Pepijn

Marcia

Marcia

Sander

Sander

De groene partner voor online succes

Laat je webwinkel bloeien met onze groene expertise!
Perfect Plant Deal plant de zaden voor succes in de online verkoop van planten en bomen over heel Europa.