perfect plant deal

EN

Services

Laat je online plantenverkoop groeien met de expertise van Perfect Plant Deal. Van dropshipment tot verpakken – wij bieden slimme logistieke oplossingen voor een bloeiend succes!

Focus

Dit is wat we doen

dropshipment perfect plant deal

Dropshipment

Laat je webwinkel bloeien met onze dropshipment service voor planten en bomen! Wij bieden webshops in 16 Europese landen de mogelijkheid een breed en sterk assortiment van meer dan 150 verschillende topkwaliteit planten online te verkopen. Dit aanbod wordt per seizoen afgestemd voor een optimale keuze, passend bij de trends en wensen van consumenten.

relatiegeschenken perfect plant deal

Relatiegeschenken

Verras je relaties met een bijzonder groen relatiegeschenk van Perfect Plant Deal. Van fruitbomen tot olijfbomen, wij bieden een uitgebreid assortiment aan voor elk budget en elke gelegenheid. Onze planten staan symbool voor een vruchtbare samenwerking en is een duurzaam geschenk. En dankzij onze efficiënte logistiek bezorgen we ze snel en veilig door heel Europa.

perfect plant deal

Actiematig verpakken

Heb je als kweker of exporteur een grote actie of bestelling die je niet zelf kunt verpakken? Geen probleem, wij doen het graag! Met onze geavanceerde faciliteiten en jarenlange ervaring kunnen we snel en efficiënt grote hoeveelheden planten professioneel verpakken. De planten worden verpakt in onze speciaal ontworpen verpakkingen voor een veilige verzending over heel Europa.

Dit maakt ons specialist

Betrokken, ervaren en groen

De juiste plant op de juiste plek op het juist moment

Een breed netwerk met kwekers en afzetkanalen

De logistiek van kweker tot eindconsument

Heb je een vraag?

Wij hebben de antwoorden

Dropshipment

Relatiegeschenken

Verpakken

De groene partner voor online succes

Laat je webwinkel bloeien met onze groene expertise!
Perfect Plant Deal plant de zaden voor succes in de online verkoop van planten en bomen over heel Europa.