Customer Service Team Lead

Over Perfect Plant Deal

Perfect Plant Deal is een toonaangevende speler in Europa op het gebied van online verkoop van planten. Iedere dag worden bij ons de mooiste planten vers van de kwekers aangeleverd en door ons team professioneel verpakt en verzonden naar consumenten in 14 landen. Wij groeien hard en zoeken daarom versterking op onze afdeling Customer Service. Heb jij analyseren, verbeteren, inspireren, samenwerken en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Customer Service Team Lead krijg je de kans om binnen ons mooie bedrijf en steady en kundig Customer Service Team op te zetten. In deze functie ben je naast teamleider ook verantwoordelijk voor de klantenservice afhandeling van onze keyaccount klanten. Zo stuur je niet alleen het team aan maar werk je dagelijks ook zelf mee aan het neerzetten van een TOP service en het overtreffen van verwachtingen. Naast het afhandelen van klantvragen verschaf je inzicht in de logistieke performance (zowel intern als extern via onze vervoerder) en bespreek je deze met het team. Je analyseert binnenkomende klantvragen en/of klachten en verschaft inzicht in mogelijke knelpunten of verbeterpunten d.m.v. analyses en rapportages. Je geeft gevraagd en ongevraagd adviezen en informatie aan het management. In deze functie werk je nauw samen met collega’s van sales, inkoop en logistiek.

Wat verwachten wij van jou?

Wat kun je van ons verwachten?

Solliciteren?

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan en ons team te komen versterken als Customer Service Specialist? Reageer dan nu en stuur je motivatie en CV naar enya.vandijk@perfectplantdeal.nl  

Solliciteer direct

Sollicitaties

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.