Tricolor Druiven Set (3 planten)

49.95

Altijd al eigen druivenplanten willen hebben? Dat is nu mogelijk met deze mooie mix van 3 verschillende soorten druivenplanten. Druiven, Latijnse naam ‘Vitis Vinifera’ zijn prachtige klimplanten die doen denken aan het warme zuiden en geven uw tuin of balkon een heerlijk Mediterraan sfeertje. Laat ze groeien en klimmen op een zonnige plek tegen een schutting, hek of bv. langs de muur. De plant kan zowel in de volle grond als in een pot gehouden worden. Rond september-oktober kunnen de druiven geoogst en gegeten worden!

Beschrijving

De druivenplant is een zeer gemakkelijke plant. Hij heeft het liefst een zonnige standplaats op een warme, beschutte plek waar hij goed kan klimmen en groeien. Het is het beste om de planten in de volle grond te zetten waardoor deze makkelijk zijn vocht en voedingsstoffen vindt en hierdoor sneller zal groeien. Zorg altijd voor goede drainage. De plant is winterhard tot -15 graden Celsius en verliest ’s winters zijn blad. In het voorjaar loopt de plant weer uit met nieuw blad. Snoeien van de Vitis kan het beste in het vroege voorjaar (februari).

Elke set bevat de volgende combinatie druiven planten:
– Pinot Noir: Blauwe druif. Vruchtbaar, met een zoete smaak en geeft dun geschilde vruchten.
– Pinot Blanc: Witte druif. Geeft fruit met veel suiker, en is hierdoor goed te gebruiken om honing-achtige wijn te maken.
– Pinot Gris: Rode druif. Erg zoete vruchten welke goed gebruikt kunnen worden om mee te koken, geschikt voor jam, chutneys en wijn.

Deze druivenset wordt geleverd in een set van 3 planten. De hoogte van de planten is ongeveer 25-40 cm.

Eigenschappen

Extra informatie

Soort

Vitis Vinifera

Categorie

Tuin plant

Verzorging

Makkelijk

Lengte

25-40 cm (inclusief pot)

Leuk om te weten

Produceert eetbare druiven

Gerelateerde producten