Set van 2 California Lilac Struiken

59.95

De Lila California struiken brengen een explosie aan bloemen en kleuren gedurende de lente. Ze zijn erg makkelijk om te verzorgen. Wanneer er goed wordt gezorgd voor de struik, dan kan deze hard groeien! De bloemen zijn er goed voor de wilde insecten in de tuin. De blauw-paarse kleur is erg aantrekkelijk voor bijvoorbeeld vlinders en bijen, welke er voor zorgen dat je tuin écht in de lente sfeer komt.

Beschrijving

De plant staat ook wel bekend als de kruipende blauwe bloesem of Californische Lilac. Hij doet zijn naam eer aan, omdat hij groeit in een prachtige struik met glanzende groene bladeren en blauwe bloemen in de lente. De blauwe bloemen vormen een spectaculaire wolk van kleur gedurende de lente en trekt veel vlinders en andere bestuivers aan in de tuin. De struik is makkelijk om te verzorgen en één van de meest winterharde struiken van de Ceanothus familie. De Ceanothus Thyrsiflorus repens is compact genoeg om in een pot te laten groeien wanneer de ruimte gelimiteerd is. De struik kan ook mooi langs een muur groeien. Uiteindelijk kan de struik groeien tot 150 cm bij 400 cm. Erg gaaf om je tuin mee aan te kleden!

De California Lila struiken worden geleverd met een hoogte van ongeveer 25-40 cm in grote 3 liter potten (lengte gemeten inclusief pot). De planten worden geleverd als grote struiken.

Eigenschappen

Extra informatie

Soort

Ceanothus thysiflorus repens

Categorie

Tuin plant

Verzorging

Eenvoudig

Lengte

25-40 cm inclusief pot

Leuk om te weten

Erg aantrekkelijk voor bestuivers!

Gerelateerde producten