Set van 2 Clusia Rosea 'Princess'

45.95

De Clusia rosea ‘Princess’ is een tamelijk onbekende kamerplant, het is een forse plant met stevige, vrij grote bladeren, die mooi glanzen. De plant komt van nature voor in tropische en subtropische gebieden. Het verspreidingsgebied loopt vanaf het zuiden van de Verenigde Staten tot in Zuid-Amerika, maar de Clusia komt vooral voor in de Caraïben. Het groeit op verschillende ondergronden, variërend van moerassen, tropische bossen tot lavalandschappen. Clusia is een robuuste kamerplant die zowel solidair in de huiskamer als op hydrocultuur of als interieurbeplanting zeer geschikt is. De decoratieve en kort gesteelde bladeren doen denken aan de Ficus Elastica, en is een goede luchtzuiveraar.

Beschrijving

De Clusia is een sterke kamerplant die erg goed tegen een stootje kan. De plant heeft behoorlijk veel water nodig. Ook kan het voor korte perioden tegen vrij lage temperaturen, zo rond de 10 graden, maar het beste staat deze plant toch in een verwarmde woonkamer van minimaal 16 graden. Wat betreft de standplaats is het het beste de Clusia zo licht mogelijk te zetten zonder direct zonlicht.

De Clusia Rosea ‘Princess’ wordt geleverd in een set van 2 planten. De planten hebben een hoogte van ongeveer 30-40 cm (gemeten inclusief pot).

Eigenschappen

Extra informatie

Soort

Clusia Rosea Princess

Categorie

Kamer plant

Verzorgin

Gemakkelijk

Lengte

25-40 cm inclusief pot

Leuk om te weten

De Clusia is erg luchtzuiverend!

Gerelateerde producten