Set van 2 Peperomia Raindrop

49.95

De Peperomia Raindrop is een sterke huisplant met groene, druppelvormige bladeren, vandaar zijn bijnaam. De plant lijkt erg op de welbekende pannenkoekplant maar de bladeren van de Raindrop zijn groter en dikker. De Peperomia komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en heeft luchtzuiverende kwaliteiten, voornamelijk in het zuiveren van formaldehyde uit de lucht. Deze schadelijke stof vind je in bijna alle huishoudens. Volgens research van NASA kan een Peperomia wel 47% van de formaldehyde uit de lucht halen! In BraziliĆ«, het land waar de hij vandaan komt, staat de Peperomia symbool voor geluk en wordt vaak als een hart-onder-de-riem cadeautje geven waarmee gezegd wordt ‘Het komt wel goed’

Beschrijving

De Peperomia Raindorp is erg populair omdat hij makkelijk is om te verzorgen en luchtzuiverend is. Ookal heeft de Peperomia Raindrop niet veel water nodig, laat zijn potgrond niet helemaal opdrogen. Geef 1 keer in de week water gedurende de zomer. Verminder dit gedurende de winter, dan kun je de planten 1 keer in de 2 weken water geven. Laat de plant vooral niet te lang in water staan. Uiteindelijk kan de Peperomia Raindrop ongeveer 30 cm lang groeien. Verder houdt hij van een plekje met een beetje schaduw. Temperaturen tussen de 15 en 30 graden zijn ideaal voor de Raindrop. Probeer wel om direct zonlicht te vermijden. De Peperomia Raindrop kan giftig zijn wanneer deze wordt gegeten in grote hoeveelheden.

De Peperomia Raindrop wordt geleverd met een hoogte van ongeveer 20-30 cm (inclusief pot) in een pot met een diameter van 12 cm.

Eigenschappen

Extra informatie

Soort

Peperomia Raindrop

Categorie

Kamerplant

Verzorging

Makkelijk

Lengte

20-30 cm inclusief pot

Leuk om te weten

Een symbool voor geluk in Braziliƫ.

Gerelateerde producten